Περιστατικό νέου ανθρώπου στο Κέντρο Υγείας Πάρου…

ΕΚΤΑΚΤΟ 13:30
Την τελευταία ώρα βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Πάρου παραστατικό νέου ανθρώπου, παραθεριστή, Ελληνικής υπηκοότητας για τον οποίο έχει διαπιστωθεί εγκεφαλικό
επεισόδιο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο γιατρός κ. Ανδρόνε έχει απευθυνθεί στο ΕΚΑΒ για μεταφορά και το ΕΚΑΒ του υποδεικνύει την μεταφορά με το υγειονομικό αεροσκάφος Πάρου το οποίο βρίσκεται ήδη σε ετοιμότητα.

Ο κ. Ανδρόνε επικαλείται λόγους ιατρικούς, και δεν δίνει εντολή στο αεροπλάνο να μεταφέρει τον νέο ασθενή. Προφανώς, το ΕΚΑΒ της Αθήνας στο οποίο απευθύνθηκε ο κ. Ανδρόνε νωρίτερα, και του υπέδειξε το Βελέντζειο αεροπλάνο για να μεταφέρει τον ασθενή, αγνοεί τις ιατρικές απόψεις του κ. Ανδρόνε. Έτσι, ο νέος άνθρωπος θα περιμένει το πλοίο της γραμμής ή ακόμα και το «αγαπημένο» μας ιδιωτικό καΐκι της Νάξου των 3.500 χιλιάδων ευρώ η μεταφορά μέχρι την Σύρο!!!

Το οποίο καΐκι προφανώς θα είχε έρθει ήδη, αν δεν έπνεαν άνεμοι 8 μποφόρ. Μπορούμε όμως να περιμένουμε να πέσουν λίγο.

Και μια ακόμη λεπτομέρεια:

Ο ασθενής αυτός είναι από την Αθηνά. Άρα, δεν δίνει «ψηφαλάκια» στην Πάρο. Άρα, οι «γνωστοί» πονόψυχοι τοπικοί μας παράγοντες δεν έχουν κανέναν λόγο να πάρουν τηλέφωνα, να κάνουν παρεμβάσεις και να ασκήσουν πιέσεις, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, διότι οι πιλότοι και οι αγροτικοί πετάνε πάντα ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ, αρκεί να έχουν εντολή.